Eltelt 25 év a cégünk életében és eltelt 12 az enyémben.
Ezidő alatt végig az volt a célunk, hogy a legjobb minőségben készítsünk Nektek kerti bútorokat és kerti pavilonokat.
Bejártuk fél európát különféle bemutatókon és mindenhová eljuttattuk a megfizethető saját rendszerben készülő terasz garnitúráinkat és egyedi kivitelű filagóriáinkat.
Most, a 25. születésnapunkon olyannal készültünk, ami eddig még nem volt!

Szervusz, Nyárfádi Péter vagyok. Engedd meg, hogy pár mondatban elmondjam miről van szó!

Te is szeretnél végre kényelmesen pihenni a teraszodon, áthívni a barátnőidet, vagy barátaidat egy kis beszélgetésre, vagy grillezni egyet? Viszont mindig viszolyogtál a multis “összeszerelhető” megoldásoktól?

Vagy olyan kerti kiülőt kerestél, ami nem csak igazi dísze a kertednek, de szinte biztos nem jön szembe a szomszédnál, és ha beleülsz egy foteljába egy nehéz nap után, az teljes felüdülés?

Na most Rólad van szó!

 

Na de Mi a gond, miért nem sikerült ezt eddig megvalósítanod?

Megfigyeltem, hogy a vásárlóink többsége mire eljut hozzánk már több rövid távú megoldáson túl van. Vettek már műanyag szetteket, sörsátrakat, vagy éppen kaptak elképesztő ajánlatokat egyedi pavilonokra.

Ha már vettek valamit, akkor is volt több problémájuk. Volt, aminek a minősége nem volt megfelelő, volt amikor a mestert hetekig nem lehetett elérni, volt amit használni volt nehéz, volt amihez kellett volna még valamilyen alkatrész, de nem tudták beszerezni, volt , hogy egyszerűen egy kis segítség kellett volna, de nem volt kit felhívni, kihez fordulni.

Mindegyik kiábrándító. Igaz?

Hiába kerestél jót , nem találtál, és bár több cégtől kértél ajánlatot, egyik sem megfelelő?

Rengeteg időt , pénzt és energiát lehet ebbe belefektetni, de az eredmény mindig kétséges.

Ha idáig eljutottál, valószínűleg érdekel, mit tudok ajánlani.

Őszintén? Egy esélyt.

Esélyt arra, hogy minden költséget összegezve megfizethető áron juss hozzá egy kényelmes, összecsukható , HAZAI gyártású kerti bútor szetthez, amit öröm lesz használni!

Vagy egy olyan filagóriához, amelyre jó lesz ránézni, kérd akár bitumenes, akár fazsindellyel. Egy olyan pavilonhoz, amibe ha a nap végén beleülsz, akkor egy kicsit el tudod felejteni az aznapi gondokat.

Egy esélyt, ha már elég a véget nem érő keresgélésből és az egymásra gyűlt ajánlatokból, amikből nem tudod kibogozni, mit is kapsz a végén.

Egy esélyt, hogy van kihez fordulni!

Mit gondolsz? Megérdemled? Ha a válasz IGEN, akkor olvass tovább és nem fogsz csalódni!

És most az ajánlatom, amit Mi a 25 éves TE IS MEGÉRDEMLED A FULL EXTRÁS KIVITELT -ajánlatnak hívunk.

Röviden:

Nálunk különböző csomagajánlatokkal szoktak vásárolni. Minden pavilonunk, vagy garnitúránk esetében több árkategóriából, több csomagból választhatsz. Ezek általában így néznek ki: “Alap, Teljes, Extra, Full Extra”

Szóval, amit most tőlünk kapsz: AJÁNDÉK MAGASABB KATEGÓRIA! – mert Te is megérdemled a “Full-Extrás kivitelt!

Első példa: Szeretnél egy 8 személyes “Nagy filagóriát”. Ha a 25 éves születésnapi akció ideje alatt rendeled meg “Full Extra” kivitelben, akkor csak a “Teljes ” kivitel árát kell kifizetned és 2 kategóriával TÖBBET kapsz. Ha összegszerűsíteni szeretném, ennél a példánál 930 200 Ft helyett 787 750 Ft-ot fizetsz. Ez közel 150 000 Ft megtakarítás!

Második példa: Szeretnél egy 8 személyes “Nagypihi ganitúrát”. Ha a 25 éves születésnapi akció ideje alatt rendeled meg “Extra” kivitelben, akkor csak az “Alap ” kivitel árát kell kifizetned és 2 kategóriával TÖBBET kapsz. Ha összegszerűsíteni szeretném, ennél a példánál 242 075 Ft helyett 193 775 Ft-ot fizetsz. Ez közel 50 000 Ft megtakarítás!

Tehát összefoglalva: Vásárolj MOST ősszel “Full-Extra” kivitelű pavilont vagy “Extra” kivitelű garnitúrát Tőlünk, és komoly ajándékot adunk Neked!

Miért éri meg Tőlünk vásárolni? Avagy Mit mondj a szomszédnak, ha kérdezi, miért döntöttél mellettünk!

– Hazaimagyar termék, ezt eleve érdemes támogatni!

– Ilyen akció még sosem volt – és szerintem egy darabig nem is lesz, mert nem vagyunk minden évben 25 éve a piacon

– Gyártók vagyunk – ha bármilyen gondod lenne, tudsz akár egy alkatrészt is kérni pl: megrágja a kutya a széklábakat – nem gond és igen, volt rá példa!

– Sorozatgyártott – minden ki van találva, tesztelve – 25 éve, nem veszel zsákbamacskát

– Országos lefedettség – MI elvisszük, ahová kéred országon belül – (mondjuk ha kifizeted külföldre is.)
– Benne van az összeszerelés – Nem kell Neked csinálni, Neked van fontosabb dolgod.

Sorolhatnám még, de a legfontosabb, mert Megérdemled Te is a Full -Extrás kivitelt!

Tehát ha megtetszett az ajánlatom, akkor nézz körbe az oldalunkon, olvasgass, nézd meg a videókat a termékeinkről, válogass kedvedre. Bármilyen kérdésed van tedd fel nekünk emailben (szombatibutor@gmail.com) vagy keress Engem telefonon (Nyárfádi Péter +36 70 63 33 326) és vásárolj MOST 25 napig (2021. Október 21. éjfélig) 25 éve kedvezménnyel! – Mert Te is megérdemled a Full-Extrát!

Köszönöm, hogy elolvastad, ha csak körbenéznél az oldalunkon kattints ide!

www.szombatibutor.comBalkon garnitúra