Fejlődj, bővülj Velünk!

Béreld ki, vagy vedd meg, akár részletre! Legyen még változatosabb az üzleted!

Szeretnénk bővülni, új vásárlókat megszólítani és ehhez Partnereket keresünk!

Immár 27 éve – tudomásunk szerint szinte egyedüliként az országban – “panelos rendszerű” kerti filagóriákat és kerti bútorokat gyártunk, vagyis a helyszínen 2-3 óra alatt készre szerelünk. Nincs helyszíni ácsolás, nincs időhúzás, csak gyors, profi kivitelezés!

A célunk az értékesítési rendszerünket új szintre emelni, és az ország 19 pontján bemutató termékeket elhelyezni és ezzel egy stabil partneri hálózatot kiépíteni!

De nem akarunk egy újabb cég lenni, aki csak az idődet vesztegeti, hiszen a sajátunk nekünk is fontos!

Új partneri modellt dolgozunk ki, amely lehetővé teszi, hogy minimális befektetéssel különleges termékeket is bemutathass az üzletedben.

Nem kell, hogy milliókat invesztálj az újításba. Ezt megteszük mi! Neked alapvetően a helyet kell biztosítanod, ( a többit ránk bízhatod)

Ha ez érdekel, olvass tovább!

Mire jó ez az egész?

Röviden, hogy mindketten több pénzt keressünk!

Te új termékeket mutathatsz be, ezáltal új réteget tudsz bevonzani a vásárlóid körébe, akik mást is vesznek majd tőled, hiszen Te helyben vagy Nekik.

Nekünk pedig stabil viszonteladói bázisunk lesz és nem csak alkalmanként tudunk megjelenni Hazánk különböző pontjain. (az elmúlt negyed évszázadban jellemzően nagyobb expókon, kiállításokon voltunk jelen az online elérhetőségeinken kívül.)

Pl: Garden expo, Fehova, különböző mezőgazdasági kiállítások és fesztiválok országszerte.

Hogyan működik?

Mi nem vagyunk egy óriás cég, aki szórhatja a pénzt. Nekünk is minden forintért meg kell küzdeni, csak úgy, mint Neked, ezért nem kínálunk semmit ingyen, viszont nem is nyerészkedünk Rajtad, Partnereket keresünk!

Alapvetően két elképzelésünk van, plusz a joker:

Bérlés vagy vásárlás?

Állítottunk össze alap csomagokat a tapasztalataink alapján azon termékeinkből, amelyek a legkelendőbbek, de Te is válogathatsz, a helyszín adottságai, vagy az elképzeléseid alapján.

Nézd át az alábbi táblázatot és utána folytatom:

Tehát egy írásos konkrét példán levezetve:

Szeretnél egy ezüst csomagot listaáron körülbelül 2 500 000 Ft (2 kerti pavilon, 3 szett kerti bútor és 2 db nyugágy) kiállítani a bemutató termedben, kertészetedben. Ezt jelenleg 2 féle képpen teheted meg.

Vagy megvásárolod a termékeket viszonteladói áron (ezt jelenleg azonnali 25%-os viszonteladói kedvezménnyel teheted meg) azaz 1 875 000 Ft-ért. Egyszeri befektetés, minden termék a Tiéd.

Vagy kibérled Tőlünk az ezüst csomagot havi 150 000 Ft-ért, a teljes tétel listaárának 6 százalékáért. Így nem kell nagy összeget beletenned, viszont a termék a Miénk marad a bérlet lejárta után is. Ez lehet fix, vagy határozatlan időtartamú bérlet is.

A joker egy halasztott, vagy részletfizetési lehetőség maximum 90 napos határidővel. Egyedi elbírálással!

Az első rendelésedet minden esetben Mi szállítjuk és szereljük össze Neked, ennek van egy egyszeri díja, amit azonban a teljesítmény alapú bónusz visszafizetésekből könnyedén visszakapsz majd – erről lejjebb találsz még információkat!

A később megrendelt termékeket – amiket már ismersz – Nálunk -Békéscsabán – is átveheted lapraszerelve, ha Neked úgy a megfelelőbb!

De siess, ne gondolkozz sokáig!

Ha tudsz gyorsan dönteni, segítséget nyújtunk Neked ahhoz, hogy fel tudd mérni az érdeklődést és Te is lásd, hogy vajon ez hosszú távon megéri-e! A bérleti díjat csak a második hónap első napjától kell fizetned, ha 2023 március 15-ig rendelsz tőlünk bármilyen terméket, vagy csomagot!

Illetve a téli időszakban előregyártott készlet értékesítése után nőhet a várakozási idő is.

Ilyen még nem volt a kerti bútorok piacán!

Teljesítmény alapú bónusz és ajánlói rendszer!

Akár több százezer forint is ütheti a markod a saját és az általad szerzett későbbi partnerek forgalma alapján. Vagyis nem feltétlenül egyedül fogod megkeresni a pénzed, hanem ha bővíted a piacod, akkor passzívan is tudsz pénzt keresni! Részletekért kérd a bónusz és a bónusz plusz táblázatunkat!

Tehát összefoglalva:

Amit Mi kínálunk Neked:

  • lehetőség, hogy egy nagy, látványos és egyedi termékcsaláddal gazdaságosan tudj bővülni,

  • lehetőség, hogy új vevőket tudj megszólítani és magadhoz csábítani

  • fejlődés, akár hagyományos, akár partneri üzleti modellben

  • értékesítési segédanyagok, szóróanyag akár online és offline

  • értékesítési tanácsadás 0-24-ben 27 év tapasztalatával – akár online képzéssel, a termékek részletes ismertetésével

  • minőségi magyar termékek, hazai gyártással – garanciával!

Nézz körül az oldalunkon, ismerj meg Minket és ha felkeltettük az érdeklődésed, kérlek keress Minket telefonon, vagy emailben! szombatibutor@gmail.com

Pár videó a YouTube csatornánkról:

Loading...