Bővíteni is lehet a fa pavilonod, mutatom!

Több oka is lehet, hogy úgy érzed kicsi a tered a filagóriában.

1.

Ha bővült a család, bejött a képbe egy új barátnő, barát, vagy csak szimplán „túl sok” barátod látogat meg sűrűn.

2.

Eleve nem döntöttél túl jól, nem sikerült a megfelelő méretet megtalálnod. Alul számítottad a várható kihasználtságot!

Néha a kicsiből kell Nagyot csinálnunk, akár évekkel később…

Sokszor hangsúlyozom, a vásárlóinknak, hogy nem kell feltétlenül a nagyobb pavilont megvásárolniuk azonnal. Van lehetőség a kiülőink bővítésére:

Lényegében minden filagóriánk bővíthető, hiszen az alapverziókból, a kis filagóriából és a kerek filagóriából is tudunk bővített pavilont építeni.

A nagy filagória és a nyújtott filagória is ilyen bővítés eredménye és még ezeket is tudjuk tovább nyújtani. Fontos, hogy csak a HOSSZANTI OLDALON  lehetséges a bővítés, tehát plusz elemekkel nyújtjuk, nem szélesítjük a filagóriád!

 

Több bejárat berakásával viszont könnyebb körbejárhatóságot tudsz elérni, az egyébként szűkebb kiülődben is!

Nem kell szétszedni teljesen, majd újból felépíteni a pavilont, egy egyszerű „széthúzós” technikával könnyedén akár egy óra alatt bővíthető a filagóriád. A benne lévő bútorzatot is „kipótoljuk”, hiszen mi gyártjuk, így ez sem akadály. A két részegység közötti korkülönbség nyilván látszani fog, de egy teljes újrafestéssel ez is látványosan javítható.

Akár 6,5 méterig is nyújthatjuk a pavilonod


Milyen előkészületek kellenek a bővítéshez? :

Először is vedd fel Velünk a kapcsolatot! Hívhatsz engem (Nyárfádi Péter +36 70 63 33 326) vagy bármelyikőnket a kapcsolati oldalról! Egyeztessünk a lehetőségekről!

Második lépésben a talaj előkészítését kell elvégezned, hogy a megnyújtáshoz szükséges elemek behelyezése után is elférjen majd a kiülő! Pontos méreteket szintén egyeztethetünk, ugyanis itt már nem csak standard elemszélességgel dolgozunk, hanem akár egy általad megadott méretű elemsort is beépíthetünk. Így akár 60-80-100 centiméterrel is bővíthetsz, nem kell az általunk használt szabványhoz igazodnod. Mi alkalmazkodunk hozzád!

Harmadik lépésben az előre egyeztetett időpontra kérlek készítsd elő a pavilont, vedd le az esetleges díszítő elemeket, világítás, zenelejátszók, virágkosarak, mert ezek akadályozzák a munkánkat, és ürítsd ki a filagóriát. Ekkor jövünk Mi és megbővítjük a pavilont, vagy ha úgy kéred Te is nekifoghatsz, nem nehezebb, mint az összeszerelés.

Negyedik lépésben egy teljes újrafestést javaslok. Ezzel szebb lesz, tartósabb és sokáig élvezheted a már megfelelő méretű kerti filagóriádat.

A képek magukért beszélnek:

Jó morfondírozást, hívj, ha segíthetek!

Kérdésed van, tedd fel !!! Itt pedig követni tudsz minket
Facebookon vagy Instagramon !

Kerti bútorok és kiülők gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk 1996 óta. Cégünk az ország egész területén vállal házhoz szállítást és összeszerelést. Ingyenes konzultációhoz keress bizalommal az alábbi elérhetőségeken! Katt ide!