Vajon mi kell még ahhoz, hogy még jobban ki tudd használni a kerti filagóriádat?

Hogyan oldjuk meg, hogy ne csak nyáron tölthess el benne kellemes órákat, hanem akár ősszel, télen is megtehesd, hogy kiülsz egy kávéra?

Régóta keresem a megoldást erre! Volt egy vízióm ezzel kapcsolatban, de több mint két év kellett a megfelelő megvalósításhoz.

Nem akarok előre rohanni, ez a rész a kerti pavilonjainkra gyártott multifunkcionális ponyva szettekről fog szólni!

Az előzmények, az elképzeléseim:

Sokan kérdezték, hogyan téliesítsék a kerti pavilonjukat, mi legyen vele ősszel, télen?

 Habár már írtam erről:

https://www.szombatibutor.com/2019/01/01/hogyan-teliesitsuk-kerti-pavilonunkat/

Az igazi áttörés váratott magára, hiszen akartam egy esztétikus, tartós, könnyen kezelhető megoldást nyújtani az ügyfeleinknek a pavilonjaink szezonon kívüli használatához, a „szezon” meghosszabításához.

Ki ne képzelte volna már el, hogy milyen lenne egy akár enyhén befűtött filagóriában kortyolgatni egy pohár karácsonyi forralt bort, vagy hogy közelebbi példát mondjak, mennyire bosszantó lehet egy szebb októberi napon gyorsan megérkező eső, ami keresztül húzza a megálmodott kerti parti terveit!?

Mi volt a gond eddig?

Röviden? Úgy nem tudom… minden.

A megfelelő mester megtalálása, a megbízhatóság, az ár, az elkészítési idő, a hozzáférhetőség, a kezelhetőség, a minőség és még sorolhatnám.

Csak pár mondatban.

Azt hiszem nem vagyok egyedül, amikor azt mondom a legnehezebb feladat manapság a megfelelő szakember megtalálása. Évekig kerestem. Egyeztettem, prototípusokat kaptam – volt egyszerűbb, bonyolultabb. Volt silány, megfizethetetlen, használhatatlan. Egyszerűen nem értették mit szeretnénk Mi, mit szeretnétek Ti!

A fordulatot az idei nyár hozta meg. Több időt tudtam rá fordítani a keresésre a rendezvények hiánya miatt.

És végül, mint a filmekben happy end

Nyáron megtaláltam egy igazi oldschool mestert, aki a régi idők tisztességével és elhivatottságával készen állt segíteni Nekem. Átbeszéltük, méreteztük és prototípust gyártottunk! Segített a több évtizedes tapasztalatával és végre nem akarta lenyomni a torkomon a saját elképzeléseit.

Megszületett a ponyva szettünk a kerti pavilonjainkra.

Ahogyan a képeken, videón láthatod, egyszerű, de kifejezetten erre kitalált minőségi Uv-álló  alapanyagokból gyártjuk, tartósan használható – a mestert idézem: „ ha a kamionokon rendkívüli igénybevételnél akár egy évtizedet is kibír egy ponyvázás, akkor egy kerti pavilont is ki fog szolgálni! „ – és igaza van!

Gondolj csak bele, ék egyszerűségű, könnyen tisztítható, tartós, nem mellesleg esztétikus ( a legjobb éttermek teraszain is ilyeneket láthattok ősszel), nem kell többet az esőtől, hótól tartani, nem kell elpakolnod buli közben, egyszerűen kb. 3 perc alatt felrakod a ponyvát és a helyzet megoldódott!

Mit ajánlok?

Azt, hogy hónapokkal tovább tudod használni a pavilonod, azt, hogy többé nem rontja el a kedved egy hirtelen jött eső, azt, hogy az UV – álló ponyva védi a pavilonod festését, időt és pénzt takaríthatsz meg!

Azt, hogy élvezni fogod!

Minden pavilonunkra felszerelhető, sőt egyedül is szerelheted, nem kellünk hozzá, de ha szeretnéd megoldjuk MI!

Egyedi áras, azaz ajánlatot kell kérned!

Tudnom kell a paramétereket, a típust, a színeket! A teljes költség pavilontól függően, minden kiegészítővel száz és kétszázötven ezer forint közé tehető!

Ideje eldönteni, hogy új szintre akarod-e emelni a kertben eltöltött minőségi idődet?

Kérj ajánlatot ma!

Nyárfádi Péter

+36 70 63 33 326

szombatibutor@gmail.com