Gyakran Ismételt kérdések

Ebben a posztban kategóriánként összegyűjtöttem a leggyakoribb, legtöbbször hallott kérdéseket és azokra a válaszokat!  Ha valamire nem találod itt a választ, keress Engem (Nyárfádi Péter) bizalommal a +36 70 63 33 326 – os telefonszámon, vagy e-mailben a szombatibutor@gmail.com címen!

Jó böngészést!

Pénzügyek, szállítás, rendelés

„ Áfásak az oldalon feltüntetett árak?”

Természetesen, mind a szóróanyagokon, mind a honlapunkon feltüntetett áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t!

„Hogyan tudok rendelni?”

Akár telefonon is egyeztethetünk, de a rendelés véglegesítése általában e-mailben történik! Bekérünk részletes számlázási és szállítási adatokat, ezután foglaló beküldésével rögzíted a rendelésed.

„Kell – e előleget, foglalót adnom?”

Igen, foglaló minden esetben szükséges. Ennek mértéke a rendelt termék maximum 15 %-a. A rendelés lemondása esetén a foglaló összege nem jár vissza!

„Hogyan történik a fizetés?”

Készpénzben vagy banki átutalással is fizethetsz!

 „Mennyibe kerül a szállítás, elhozhatom akár én is a bútoromat?”

Erre a kérdésre csak egyedi választ tudunk adni! Akár az is előfordulhat, hogy például Sopronba 5 000 Ft lesz a szállítás költsége, amennyiben elegendő terméket tudunk egy „körben” szállítani. Akár 8 -10 megrendelés is teljesíthető egy nap. Így a szállítási költség eloszlik a megrendelők között!

A kérdés második felére a válasz pedig, igen, te is nyugodtan elszállíthatod a bútorod, vagy akár a kerti filagóriád is.

„A szállítás előtt szólnak, nem vagyunk otthon egész nap?”

Időben, akár egy héttel korábban egyeztetünk időpontot a szállítással kapcsolatban.

„Van – e készleten… ?”

Készletet nem tartunk fenn, Mi gyártók vagyunk, mindig a megrendelések alapján készítjük el a termékeket!

„Milyen határidővel szállítanak?”

Attól függ, mikor rendelsz. Fő szezonban 6-8 hét a szállítási időnk, egyéb időszakokban 3-4 hét, de mindenképp kérdezz rá, hiszen előfordulhat, hogy a Te környékedre hamarabb lesz szállításunk és akkor ez az idő csökkenhet!

 „Megtudom nézni a termékeket Önöknél, van bemutató termük?”

Ahogyan már leírtam, Mi gyártók vagyunk, nincs bemutató termünk, de előre egyeztetett időpontban van lehetőség a termékeink megtekintésére!

Gyártás, szerelés, festés

„Össze is szerelik a pavilonokat?”

Természetesen kérésre összeszereljük a rendelt filagóriádat, de az alábbi oldalon kapsz segítséget, ha egyedül raknád össze a kerti kiülődet:

„A szerelésnek van plusz költsége?”

Igen, mérettől függően 15 000 -25 000 Ft.

„Sima négyzet, vagy téglalap alakú pavilont gyártanak?”

Sajnos nem, Cégünk csak sokszög (szabályos 6-8 szög alakú, illetve ezek nyújtott formáit) gyártja! De, egyedi kérésed lehet… Ezekről részletesen itt tudsz tájékozódni:

„Meddig bírja a fazsindely?”

Ez csak attól függ, milyen időközönként, és mivel kezeled! Rendszeres 2-3 évente történő fedő mázolással akár 15-18 évig is kitart!

„Bitumenzsindelyes fedést szeretnék!”

Semmi akadálya, elkészítjük neked a bitumenes zsindely fedés fogadó felületét a filagóriáinkra, azaz egy vastag hajópadlós fedést kapsz a pavilonra, majd a zsindely felrakását már önállóan, vagy más szakemberekkel kell megoldanod, azt Mi nem vállaljuk. Cégünk hisz a fazsindely előnyeiben, ezért ezt részesítjük előnyben immár  21 éve!

 „Mivel vannak kezelve a pavilonok, illetve a bútorok?”

A filagóriák egy pácos alapkezelést kapnak, megmártjuk őket egy hatalmas „mártó-kádban” , a bútorokat szintén mártva , de már 2 réteggel kezeljük, így csak a pavilonok végleges festéséről kell gondoskodj, a garnitúrákat nem kell festened!

„ Festenem kell, mivel, mikor?”

Igen, mint minden fa -, vagy fémszerkezetet, a pavilonokat is festened kell, 2-3 évente ajánlott egy réteggel átkenned, vizes bázisú vastaglazúrt használj! 

„Le kell rögzíteni a pavilonokat?”

Igen, ez minden esetben kötelező és a Vevő részéről UTÓLAGOSAN történik! Nem kell nagy dologra gondolni, 4-8 db körülbelül 4-5 centiméteres „L” alakú fém profillal kell a talajhoz rögzíteni a filagóriákat!

Burkolatok

„Milyen burkolat kell a pavilon alá?”

Erről itt találsz információt:

Érdemes később is visszalátogatnod, folyamatosan bővíteni fogom ezt a leírást! Ha bármilyen kérdéssel kiegészítenéd, kérlek, vedd fel Velem a kapcsolatot! + 36 70 63 33 326 – Nyárfádi Péter vagy nézz körül a blogon

https://www.szombatibutor.com/szombati-es-tarsa-kft-filagoriablog/

Kérdésed van, tedd fel !!! Itt pedig követni tudsz minket
Facebookon vagy Instagramon !

Kerti bútorok és kiülők gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk 1996 óta. Cégünk az ország egész területén vállal házhoz szállítást és összeszerelést. Ingyenes konzultációhoz keress bizalommal az alábbi elérhetőségeken! Katt ide!