Újabb termékújítás

Régóta látjuk, hogyan változik a piac és hogy egyre nagyobb igény van rá, eddig mégis kitartottunk… Idén ennek vége… Mi is beadtuk a derekunkat… Na de mi történt?

Igazából elég nagy dolog; bemutatjuk az új kiegészítő termékünket, egy új változatot, mindenből, amit eddig gyártottunk.

Eddig csak…

25 év alatt, amióta kerti pavilonokat gyártunk már sokszor érkezett olyan kérés, hogy a fa zsindely helyett, lehet-e kérni a filagóriákat bitumenes zsindellyel, vagy esetleg bádogozva, lemezes tetővel. Eddig erre nem volt lehetőség, nem vállaltunk ilyet.

És mostantól…

Igazából már pár éve volt alternatívánk – előkészítettünk egy hajópadlós felületet és minden vásárló bezsindelyeztette Önmagának a filagória tetejét – de tavaly ősszel készítettük az első teljesen bitumenes zsindellyel ellátott pavilont. Idén padig belehúztunk. Aki úgy kéri, annak az általa választott bitumenes zsindellyel gyártjuk le a filagóriáját!

Kinek ajánlom? Előnyök.

A fazsindely szuper dolog, hűvösen tartja a pavilont és könnyű. A karbantartása sem vészes, de vannak olyan ügyfeleink, akiknek nincs ideje 1,5-2 évente átkenni a filagória tetejét. A bitumenes zsindellyel ez a gond megoldódik. Igaz, hogy több vele a Mi munkánk – ezáltal drágább a kerti kiülő – viszont cserébe nem kell festened a tetőt. Az élettartamuk tapasztalataink szerint hasonló lehet. Kb 15 év. Ennél többet egy átlagos zsindelyre nem mondanék.

A bitumenes zsindelyek hátrányai

A súlyt már írtam, nehezebb a szerkezet (a filagória teherbírását ez nem befolyásolja), drágább a plusz anyagok és a munka miatt (nehezebb vele dolgozni és sokkal több munkafolyamatot igényel), illetve nekem nehezebb megszokni az illatát.

Összefoglalás

Ha már van egy zsindelyes felületed otthon, és szeretnéd, hogy ahhoz illeszkedő kerti pavilonod legyen;

Ha nem akarsz festeni (vagy inkább csak kevesebbet, mert a fa részeket érdemes 3-5 évente festeni így is)

Ha szeretnél egy kicsit modernebb kinézetet

Ha Neked így tetszik

Akkor rendelj Bitumenes zsindellyel kerti filagóriát tőlünk!

Nézd meg a videót! Nézd meg a képeket!