„Úhh nagyon szeretnék egy ilyen filagóriát, de ha jól látom, Békéscsabán vannak, nem hiszem, hogy jó lenne Önöknek, mert Mi elég messze, Kiskunhalason vagyunk…”

Ez a mondat a hétvégén, Hódmezővásárhelyen hangzott el az Állattenyésztési Napokon, ahol bemutatót tartottunk! Sokan úgy gondolhatják, megállíthat Minket cirka 160 km. Ez a cikk azért íródott, hogy erre rácáfoljak, néhány extrém példával szemléltessem, hogy milyen különleges kérések, és a valóban nagy távolság sem lehet akadálya annak, hogy kiszolgáljuk a vevőinket!

Nem akarom bő lére ereszteni, így minden képhez egy rövid leírást írok csak, nem az egész történetet mesélem el, hiszen akkor holnap reggelig itt ülnénk 🙂

Vágjunk bele:

Az évek során a legváltozatosabb helyekre szállítottunk kerti bútorokat, és filagóriákat és rengeteg speciális kéréssel találkoztunk!

Csorna mellé öt filagóriát szállítottunk, egyforma, pados verzióban, szoros határidővel!

Voltunk kiállításon több alkalommal is a Magas Tátra mellett, Poprádon. Ez csak oda közel 400 km.

Voltak olyan helyek, ahová szinte csak mi voltunk képesek a panelos technológia miatt pavilont telepíteni, szűk bejárókon, fás sűrű részekre! Képzeld el, hogy néznének ki ezek a helyszínek egy hét munka után… Mi 2 óra alatt befejeztük!

Többször előfordult, hogy garázsra, lapos tetejű épületekre kellett szerelnünk filagóriát! Nehéz, speciális munka. Pozsonyban például létrán kellett felhordani, mert a házon belül egy csigalépcsőn volt megközelíthető a helyszín… nem fértünk el… de sikerült megoldanunk a helyzetet.

Az időjárás sem akadályozhatja meg a munkánkat, építettünk már pavilont szélben, esőben, de még hóban is!

 Előfordult, hogy olyan közel volt egy „terepakadály” a filagóriához, hogy nem tudtuk volna összeszerelni, mert nem fért el, de mindenre van megoldás!

És így a végére, az egyik legextrémebb és a legtávolabbi helyszín Svájc, talán a 3. emeleti tetőteraszt már meg sem említem.

Folytathatnám a felsorolást, rengeteg helyszínről és élményről beszámolhatnék, olyanokról is amiről nem készült kép, de azt hiszem, ennyi éppen elég, ahhoz, hogy érzékeltessem, pár km távolság abszolút nem a legyőzhetetlen kategória. Szóval, ha éppen azon gondolkozol, megkérdezz – e Minket, szállítunk – e Hozzád egy pavilont, ne habozz, a válasz szinte biztosan IGEN!

De a legjobb, hogy akár Te is elviheted egy utánfutón 😀

Kérdésed van, tedd fel !!! Itt pedig követni tudsz minket
Facebookon vagy Instagramon !

Kerti bútorok és kiülők gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk 1996 óta. Cégünk az ország egész területén vállal házhoz szállítást és összeszerelést. Ingyenes konzultációhoz keress bizalommal az alábbi elérhetőségeken! Katt ide!