Termékbemutatóink közül íme a következő, mindennek az alfája: A kis filagória

 

Azért írom, hogy ez a kerti pavilonunk a kiindulópont, hiszen huszonegy évvel ezelőtt ezzel indult a gyártás! Kerti garnitúrákat már készített János és felesége Anna, viszont kellett valami, amivel fejleszthetnek, tovább léphetnek, illetve megvédhetik magukat egy esőtől is egy kiállításon.

 

Igen, ha a legendák igazak, akkor egy viharos soproni vásár után (ahol a műanyag sátrukat összetörte a szél) pattant ki az ötlet, csináljunk a fejünk fölé valamit, egy filagóriát.

 

A segítő társaival mértek, szabtak, vastagoltak, csiszoltak és elkészült az első szállítható, szerelhető esővédő pavilon. Ekkor még nem is gondoltak arra, hogy eladják, csak maguknak akartak egy stabil menedéket rossz idő esetére.

 

A fordulópont:

 

A következő expón, talán Győrben kérdezték meg először, „oké hogy annyi a garnitúra, de mennyi egyben a pavilonnal?”

 

És így indult. Hosszú évek munkája, odaadása, fejlesztések kellettek ahhoz, hogy ma, 2019-ben a kicsiből indulva már akár 11 féle pavilonból tudunk ajánlani Nektek a számotokra legmegfelelőbbet, akár néhány méretét egyedileg is alakíthatod.

 

A kis filagória:

 

Tehát térjünk vissza a fő témánkhoz, a kicsi a legkisebb pavilonunk, szabályos hatszög alakú, maximum 6 fő befogadására alkalmas az általunk ajánlott berendezéssel.

 

A pavilon méretei és felszereltsége:

 

 2,3m * 2,65m + a tetőeresz túlnyúlása, minden oldalon körülbelül 20 cm, ahogy minden pavilonunknak, a kicsinek is 1,32m egy oldallapja. Tökéletes egy 3*3 méteres területre! Az alap felszereltsége 4 db összecsukható „pihi” fotel, egy 120 centiméteres fém vázas „pletyi” pad é egy 80*80 centiméteres kerek asztal.

 

 

Természetesen úgy alakítjuk ki a berendezést a pavilonhoz, ahogyan szeretnéd, tehát csak körbe padosan, vagy akár üresen is kérheted. A rácsozat helyett lehetőséged van akár lambériásan, akár deszkás kivitelben rendelni. Csak rajtad múlik…

 

Alapkezelés, festés?

 

Mint minden esetben itt is a pavilon alapkezelése benne van a lista árban, illetve a bútorzat tartós UV-álló védelmet is kap. Viszont, ha úgy kéred ugyanezt az tartós védelmet 3 rétegben ráfújjuk a filagória fazsindelyeire és a keretekre is. Ezáltal nem kell aggódnod az első felületkezelés miatt, ráérsz vele foglalkozni 2-3 év múlva. Kattints a részletekért!

 

 

Kinek ajánlom a kis filagóriát?

 

Első sorban akkor válaszd ezt a pavilonunkat, ha átlagosan 2-4 – en vagytok, a maximum 6 azt jelenti, hogy annyi személlyel már tényleg tele lesz a filagória.  nagy előnye, hogy szuper kis helyen is elfér, illetve az összerakása 1,5-2 óra. Részletekért katt!

 

 

 

Ha kevesen vagytok, vagy a helyed szűk a kis filagória a tökéletes választás!

 

Plusz egy sztori:

 

A múlt héten, tehát 2019. július 25 -én újítottunk meg egy 17 éves pavilont, a gazdája újra nekünk szavazott bizalmat. Bontás, építés, újabb 1,5 évtized 😊 Köszönjük!

 

Ha érdekelnek a részletek, itt megtalálod!

 

 

Kérdésed van, tedd fel !!! Itt pedig követni tudsz minket
Facebookon vagy Instagramon !

 

Kerti bútorok és kiülők gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk 1996 óta. Cégünk az ország egész területén vállal házhoz szállítást és összeszerelést. Ingyenes konzultációhoz keress bizalommal az alábbi elérhetőségeken! Katt ide!