Kedves Olvasó,

Ez egy sorozat, melyben a cégünk által gyártott bizonyos termékeket mutatok be Neked és ezáltal még részletesebb információkhoz juthatsz!

 Bízom benne, hogy a cikkeim segíteni fognak abban, hogy megismerj Minket és a Cégünket, A Szombati és Társa Kft-t!

A szakmai blog elindulásával sokkal jobban ki tudok fejteni mindent a filagóriákkal, kerti bútor garnitúrákkal kapcsolatban.  Részletgazdagabb összeállítást kapsz mindenről amiről csak szeretnél!

A sorozat koncepciója az, hogy minden hónapnak lesz egy „sláger-terméke” amelyre külön kedvezményt biztosítunk az adott hónapban leadott rendelésekre.

Adunk 5 % kedvezményt és Ingyenes házhoz szállítást az ország egész területén + Bónusz Ingyenesen össze is szereljük a termékeket Neked!

Ezzel akár több mint 100 000 Ft-ot nyersz!!!

 Íme a lista, hogy mire lehet számítani , ha előre tudni akarod mikor rendelj, érdemes átolvasni 🙂 :

 • Január:                        Kerek Filagória
 • Február:                      Kis garnitúrák – Balkon garnitúra
 • Március:                     Lamellás nyugágy – Vásznas nyugágy
 • Április:                       Nagy Filagória
 • Május:                        Sörpad tetővel —- később érkezik
 • Június:                        10-es Garnitúra – 8-as Garnitúra
 • Július:                         Filagória Bővítés – Javítások – Elemcsere
 • Augusztus:                 Közepes Garnitúrák – Pihi-Pletyi
 • Szeptember:                Nyújtott Filagória
 • Október:                     Nagypihi (8as) Garnitúra
 • November:                 Speciális Filagóriák – egyedi megoldások
 • December:                  Kis Filagória

Nem húzom tovább, vágjunk bele:

A sorozat Júniusi része a nagy garnitúráinkról szól, a 10-es és a 8-as, úgynevezett Nagypihi garnitúráról.

Kinek ajánlom ezt a kerti szettet?

Ha nagy a családod, vagy csak szimplán nagy a teraszod, amit sűrűn ki is használtok, akkor ezeket a garnitúrákat Neked gyártjuk. Én mindig azt ajánlom, ha átlagosan vagytok legalább négyen otthon, akkor Nektek már szűk lesz egy 6-os garnitúra.

Gondolj bele! Ha csak egy három fős család érkezik látogatóba, már nem lesz helyed leültetni Őket. Én ezért javaslom a nagyobb szettjeinket!

Íme egy kis leírás sorban a két legnagyobb kerti bútor együttesünkről:

Nagypihi garnitúra:

Egy darab 180*100 cm-es ovális asztal, 8 db összecsukható pihifotel.

Ez az a garnitúra, ami még akkor is jó lehet számodra, mikor úgy gondolod, elég egy kisebb szett is. Hiszen nem muszáj minden fotelt kinyitva tartanod, ha úgy szeretnéd, nyugodtan használd hat székkel, és még így is marad tartalék, ha kelleni fog!

Jobb megoldás lehet egy hatos garnitúránál, a helyigénye lényegében csak hosszában nagyobb, körülbelül 3,5 méter, a szélessége ugyanaz, 2,5 méter egy kis ráhagyással.  

Az asztalaink magassága 74 cm, de kérésre egyedi magasággal is elkészítjük számodra.

8-as nagypihi garnitúra válogatás

Tartozik hozzá nyolc darab pihifotel. Évente több ezer darabot legyártunk a székeinkből, minden garnitúránknak, minden filagóriánk berendezésének az alapja. Egy pihi fotel helyigénye 70*65 cm, magassága 93 cm az ülő felület magassága elől 45, hátul kb. 40 cm. Pont megfelelő a kényelmes pihenéshez.

 Tipp: Télre nem muszáj szétszerelni az asztalt, akár a székeket összecsukva elhelyezhetjük az asztal tetején, majd egy takaró fóliával letakarhatjuk az egész garnitúrát egyben. Így biztonsággal tárolhatjuk télen is a teraszon. A hideg időjárás, a fagy nem árt a termékeinknek. Ez igaz minden garnitúránkra!

10-es garnitúra:

Egy darab 200*100 cm-es ovális asztal és hozzá 10 db összecsukható pihifotel.

Méreteiben, formában nagyon hasonlít a Nagypihi garnitúrára, hosszabb, kis ráhagyással 4 méteres helyet igényel!  

Ez a legnagyobb garnitúránk, van olyan lehetőség is, hogy az asztal legyen még hosszabb, akár 2,25 méter. Ez még stabil. de ha ennél nagyobb asztalra van szükséged, mindig azt javaslom, hogy inkább két különálló, de összetolható asztalban gondolkozz.

10-es szett válogatás

Tipp: Hidd el, hosszú távon jobban jársz így. Akár két külön méretben is elkészítjük, egy nagyobb általános használatra, és egy kisebb tálaló, amelyeket akár össze is tolhatsz egy nagyobb családi esemény alkalmával!

Van lehetőség, hogy az asztalok az egyik végén ovális, a másikon egyenes legyen, így könnyebb összetolni, de akár hagyományos téglalap alakúan is kérheted!

Természetesen egyedi méretben is legyártjuk a megálmodott garnitúrád, csak annyi a kérésük, hogy a mi stílusunkban kérd! Gondolok itt arra, hogy például nálunk nincs ragasztott asztallap, csak lamellás. Tapasztalatunk szerint így tovább tudod megbízhatóan használni!

Tipp: Akár ezeken a szetteken is változtathatsz, kérhetsz a fotelok helyett fém vázas pletyi padot, padokat. Kérdezz bátran, mindig szívesen segítek!

Ha időd engedi, olvass tovább a cikkek között! Köszönöm, hogy itt voltál 🙂

Péter

Kérdésed van, tedd fel !!! Itt pedig követni tudsz minket
Facebookon vagy Instagramon !

Kerti bútorok és kiülők gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk 1996 óta. Cégünk az ország egész területén vállal házhoz szállítást és összeszerelést. Ingyenes konzultációhoz keress bizalommal az alábbi elérhetőségeken! Katt ide!