Kedves Olvasó,

Ez egy sorozat, melyben a cégünk által gyártott bizonyos termékeket mutatok be Neked és ezáltal még részletesebb információkhoz juthatsz!

 Bízom benne, hogy a cikkeim segíteni fognak abban, hogy megismerj Minket és a Cégünket, A Szombati és Társa Kft-t!

A szakmai blog elindulásával sokkal jobban ki tudok fejteni mindent a filagóriákkal, kerti bútor garnitúrákkal kapcsolatban.  Részletgazdagabb összeállítást kapsz mindenről, amiről csak szeretnél!

A sorozat koncepciója az, hogy minden hónapnak lesz egy „sláger-terméke” amelyre külön kedvezményt biztosítunk az adott hónapban leadott rendelésekre.

Adunk 5 % kedvezményt és Ingyenes házhoz szállítást az ország egész területén + Bónusz Ingyenesen össze is szereljük a termékeket Neked!

Ezzel akár több mint 100 000 Ft-ot nyersz!!!

 Íme a lista, hogy mire lehet számítani , ha előre tudni akarod mikor rendelj, érdemes átolvasni 🙂 :

 • Január:                        Kerek Filagória
 • Február:                      Kis garnitúrák – Balkon garnitúra
 • Március:                     Lamellás nyugágy – Vásznas nyugágy
 • Április:                       Nagy Filagória
 • Május:                        Sörpad tetővel
 • Június:                        10 -es Garnitúra
 • Július:                         Filagória Bővítés – Javítások – Elemcsere
 • Augusztus:                 Közepes Garnitúrák – Pihi-Pletyi
 • Szeptember:                Nyújtott Filagória
 • Október:                     Nagypihi (8as) Garnitúra
 • November:                 Speciális Filagóriák – egyedi megoldások
 • December:                  Kis Filagória

Nem húzom tovább, vágjunk bele:

A sorozat második részében a kis garnitúrákról, a balkon garnitúráról lesz szó.

Alapvetően 3 csoportra oszthatók méretük alapján az általunk gyártott kerti garnitúrák.

Vannak kis, közepes és nagy bútor szettek. A mai cikkben a kis helyigényűeket vesszük górcső alá.

Kinek is ajánlom?

Nyilvánvaló okoknál fogva szűk balkonok, teraszok tulajdonosai, panellakásokban élők, vagy társasházban lakók figyeljenek most a legjobban, de a többiek se zárják be az ablakot. Hátha van olyan ismerősük, akinek hasznos tanácsokat tudnak adni a következő pár bekezdés elolvasása után!

Nézzük méretük szerint csökkenő sorban a garnitúrákat:

Ovális garnitúra:

Egy darab 120*80 cm-es ovális asztal, 4 db összecsukható pihifotel.

Praktikus kis asztal, leszerelhető lábakkal, így a téli időszakban elrakható, vagy a fal mellé behúzható! Az asztalaink magassága egyöntetűen 74 cm, de kérésre egyedi magassággal is elkészítjük.

Jár hozzá még 4 db pihifotel, mely a termékeink „zászlós hajója”. Évente több ezer darabot legyártunk belőle, minden garnitúránknak, minden filagóriánk berendezésének ez az alapja. Egy pihifotel helyigénye 70*65 cm, magassága 93 cm az ülő felület magassága elöl 45, hátul kb. 40 cm. Pont megfelelő a kényelmes pihenéshez.

Pihi fotel

Az egész szett helyigénye kis ráhagyással körülbelül 3*2,2 m. Ennél kisebb helyen is elfér, ha nem körbe rakjuk a székeket az asztal körül, hanem betoljuk ütközésig a fal mellé, majd a szabad 3 oldalára osztjuk el a 4 széket 1-2-1 arányban. Remélem érthetően fogalmaztam 😀

( Tipp: Nem muszáj szétszerelni az asztalt, akár a székeket összecsukva elhelyezhetjük az asztal tetején, majd egy takaró fóliával letakarhatjuk az egész garnitúrát egyben. Így biztonsággal tárolhatjuk télen is a teraszon. A hideg időjárás, a fagy nem árt a termékeinknek.)

4-es, ovális garnitúra

Kerek garnitúra:

Egy darab 80*80 cm-es kerek asztal és hozzá 4 db összecsukható pihifotel.

Hasonló paraméterekkel rendelkezik, mint az ovális garnitúra, a helyigénye körülbelül 2,2*2,2 m.

Egy paddal kiegészítve pontosan ilyen garnitúrát ajánlunk a kis filagória berendezéseként!

Még egyszer nem írom le külön a részleteket, az ovális garnitúránál megtalálsz mindent!

Paddal, a kis filagória berendezése

Balkon garnitúra:

Kifejezetten balkonokra, erkélyekre terveztük!  A 80 cm-es kerek asztal egyik végét „kiegyenesítjük”, hogy hozzá lehessen tolni a falhoz. Az asztal mérete így 60*80 cm.  

Ajánlunk hozzá 2-4 széket. Úgy válassz, hogy végiggondolod mennyi hellyel rendelkezel, illetve hány fő az átlagos felhasználói létszám Nálad. Amikor nem használjátok a székeket, össze lehet csukni egy mozdulattal! Így sokkal kevesebb helyet foglalnak el. Magassága megegyezik a standard asztal magassággal!

Természetesen egyedi méretben is legyártjuk a megálmodott garnitúrád, csak annyi a kérésünk, hogy a mi stílusunkban kérd! Gondolok itt arra, hogy például Mi nem ragasztjuk a fát, csak összecsavarozzuk különálló lamellákból. Tapasztalatunk szerint így tovább tudod megbízhatóan használni!

Egyedi méretben is

Remélem a leírással és a képekkel tudtam Neked segíteni kialakítani egy alap képet a repertoárunkban megtalálható kis garnitúrákról, további kérdésekre a szombatibutor@gmail.com e-mail címen vagy személyesen Nálam telefonon (+36 70 63 33 326)  tudok válaszolni.

Ha időd engedi, olvass tovább a cikkek között! Köszönöm, hogy itt voltál 🙂

Szia,

Nyárfádi Péter

Kérdésed van, tedd fel !!! Itt pedig követni tudsz minket
Facebookon vagy Instagramon !

Kerti bútorok és kiülők gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk 1996 óta. Cégünk az ország egész területén vállal házhoz szállítást és összeszerelést. Ingyenes konzultációhoz keress bizalommal az alábbi elérhetőségeken! Katt ide!