Igen, ez nem túlzás, egyedi megoldásainknak köszönhetően, melyeket már közel 20 éve alkalmazunk a piacon akár 2-3 óra alatt kész filagóriát tudunk Neked építeni!

Hogyan működik, Mi kell hozzá? 3 lépés!

1. A rendelésed leadása után egy rövid 3-6 hetes időszakban kell előkészítened a terepet Nekünk, ez jelenti a tereprendezést, a pavilon aljának burkolását. Különféle tippekről ehhez kapcsolódóan lesz még szó a későbbi cikkekben!

2. Többszöri egyeztetés után házhoz szállítjuk a kért terméket és ha igényled, össze is szereljük. ( Összerakhatod saját magad is, ehhez találsz összeszerelési útmutatót!)

3. lépésként a pavilon rögzítése és esetleges utókezelése lesz a feladatod, amennyiben nem készre festve kérted!

Hogy is néz ki nálunk a kerti filagória felépítése?

Mind az alsó kereteket, mind a tető elemeit előre legyártva, panelosan szállítjuk. Akár több bejárattal, lengőajtóval, különböző kiegészítőkkel kérheted!

Ez azt jelenti, hogy mindent előkészítünk itthon az üzemünkben. A rendelésed leadásakor még nem kell minden részletet tudnod, de a szállítás előtt már körülbelül 2 héttel pontosítanunk kell a filagória minden fontos paraméterét. Eddig nyugodtan változtathatsz rajta.

Tudnunk kell a bejáratok számát, elhelyezkedését, ha egyedi pavilont rendelsz (erről később), akkor meg kell a adnod a méreteket, a keret kitöltését (rácsok, lamellák, lambéria). Egyszóval itt már a végleges stádiumban vagyunk.

Nálunk demokrácia van, a többség dönt. Ez konkrétan azt jelenti, hogy egy szállítmány akár 7-8 helyszínből, termékből is állhat, így ahhoz próbálunk alkalmazkodni, ami a többségnek jó. Például ha 6 ügyfelünknek a hétköznapi szállítás a jobb, akkor megkérjük a többi vásárlót, hogy alkalmazkodjon és így oldjuk meg a helyzetet. Ez többnyire sikerül, nagyon szuperül működik ez a rendszer.

Konkrétan az építés folyamata:

A kertedben az előkészített talajra, burkolatra szépen sorban a kereteket felállítjuk, összecsavarozzuk. Ezután beállítjuk a helyére. Rászereljük a tetőpaneleket a megfelelő sorrendben és egymáshoz, illetve a keretekhez csavarozzuk. Az utolsó feladatunk a véglegesítés, magyarul minden elemet lefixálunk, a kúpokat a helyükre csavarozzuk, az oszlopok alját is összecsavarozzuk, megakadályozva az esetleges későbbi eldeformálódásukat.

Van egy leírásunk ahol segítjük azokat, akik önállóan akarják összeszerelni a pavilonjukat. Ez egy képes szöveges oldal, nézzetek rá nyugodtan később. Link!

Miből választhatsz, milyen filagória méreteink vannak?

Alap méretek, ehhez számold hozzá a tető 20 centiméteres túlnyúlását minden oldalra!

Kis filagória 2.30*2.65 m,   

Nagy filagória 2.65*3.60 m

Kerek filagória 3.20*3.20 m

Nyújtott filagória 2.65*4.95 m

Ezek az alap filagóriák, de egyedi méretekben is van lehetőséged rendelni. Itt két szélességi méretünk fix: 2.30 m vagy 2.65 m. A kerti pavilon „hosszát” panelosan alakíthatjuk, tehát akár 3 m-től 7 méterig tudsz választani. Megtervezzük, majd egyeztetés után legyártjuk Neked a kívánt hosszúságú kiülőt.

Az építés folyamata itt is ugyanaz.

Ez egy rövid téma volt, nem is igazán húznám tovább, remélem sikerült érzékeltetnem, hogy ha Nálunk rendeled meg a filagóriád, akkor hasonlóan rövid idő alatt elkészítjük és összeszereljük a pavilonod és élvezheted a kerti pihenést. 😀

Üdv,

Péter

Kérdésed van, tedd fel !!! Itt pedig követni tudsz minket
Facebookon vagy Instagramon !

Kerti bútorok és kiülők gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk 1996 óta. Cégünk az ország egész területén vállal házhoz szállítást és összeszerelést. Ingyenes konzultációhoz keress bizalommal az alábbi elérhetőségeken! Katt ide!