A sorozat gyártott kerti kiülő is lehet egyedi?

Ha szigorúan vesszük, akkor az általunk gyártott pavilonok sorozat gyártott termékek. A filagóriáink minden fontos paraméterükben megegyeznek, azonban rengeteg lehetőség van arra, hogy egyedivé tegyük, igazodjunk az Ügyfelek igényeihez.

Hogyan és mit tudunk változtatni a szaletli standard megjelenésén?

1. Berendezés

2. Bejáratok

3. „Keretkitöltés”

4. Tetőszerkezet

5. Méretek

1., A pavilonok berendezése:

Akár paddal, akár kör, vagy egyedi 6-8 szögletű asztallal! Minden filagóriánkhoz ajánlunk berendezést. Ez általában összecsukható fotelokból, padokból és ovális asztalokból áll a mérettől függően. Viszont az ügyfeleink igényei ettől eltérhetnek. Készítettünk már csak pados, egyedi körasztalos kiülőt is…

2., Több bejárat a filagóriádra

Néha az egy bejárat nem elég, ha például kerti grilled van, előfordulhat, hogy 2 vagy akár három nyitott oldalra is szükséged lehet. Ez sem akadály, mindössze egy dologra kell figyelned, nem kérheted a bejáratokat egymás mellé. Statikai szempontokból két üres keret közé egy oldalmerevítettet kell beépítsünk!

Ha időben egyeztetünk oda rakjuk a bejáratot, ahová szeretnéd!

3., A keretek alsó, felső kitöltését is az igényeidre szabjuk

Szinte már a védjegyünk a panelok rácsos kitöltése, de akár ezen is változtathatsz! Elkészítjük Neked lambériásan, bedeszkázva, de volt már rá példa, hogy csak a merevítés maradt, egyébként üres volt minden keret, nem volt díszítés. Akár lenyitható panelekkel is.

4.,Tetőszerkezet

26 éve gyártjuk fazsindelyesen a pavilonjainkat, de természetesen érkezett már olyan kérdés, hogy elkészítenénk-e a családi kiülőt bitumenes zsindellyel. Immár 3 éve ez a lehetőség is elérhető, sőt mára kevesebb fazsindelyest készítünk, mint bitumeneset. Hajópadlós megoldással beborítjuk a szaletlit, és azt fedjük zsindelyezéssel.

5., A pavilonok méretezése.

Ez már egy bővebb leírást érdemel. Annyi tudnod kell, hogy a panelos rendszerünkből adódóan 3 szélességi mérettel dolgozunk 2 m 30 cm, 2 m 65 cm és 3 m 40 cm. A legkisebb a 2.30-as a legkisebb tavalyi alkotás, előtte ilyen méretezésű filagóriánk még nem volt. A másik két szélességi méret régóta a termékpalettánk része.

A hossz meghatározásához annyi panelt tudunk belepakolni a pavilonba, amennyire csak szükséged van.

Vannak tehát technológiai határaink, de alapvetően szabadon tudunk Neked tervezni, méretezni. Ha csak egy elképzelésed van, akkor is keress Minket bizalommal, az igényfelmérés, ajánlatkészítés akár 1 nap alatt, vagy még hamarabb elkészül.

Kérdésed van, tedd fel !!! Itt pedig követni tudsz minket
Facebookon vagy Instagramon !

Kerti bútorok és kiülők gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk 1996 óta. Cégünk az ország egész területén vállal házhoz szállítást és összeszerelést. Ingyenes konzultációhoz keress bizalommal az alábbi elérhetőségeken! Katt ide!