Kedves Olvasó,

Ez egy sorozat harmadik része, melyben a cégünk által gyártott bizonyos termékeket mutatok be Neked és ezáltal még részletesebb információkhoz juthatsz!

 Bízom benne, hogy a cikkeim segíteni fognak abban, hogy megismerj Minket és a Cégünket, A Szombati és Társa Kft-t!

A szakmai blog elindulásával, sokkal jobban ki tudok fejteni mindent a filagóriákkal, kerti bútor garnitúrákkal kapcsolatban.  Részletgazdagabb összeállítást kapsz mindenről, amiről csak szeretnél!

A sorozat koncepciója az, hogy minden hónapnak van egy „sláger-terméke” amelyre külön kedvezményt biztosítunk az adott hónapban leadott rendelésekre.

Kapsz 5 % kedvezményt és Ingyenes házhoz szállítást az ország egész területén + Bónusz Ingyenesen össze is szereljük a termékeket Neked!

Ezzel akár több mint 100 000 Ft-ot nyersz!!!

 Íme, a lista, hogy mire lehet számítani, ha előre tudni akarod, mikor rendelj, érdemes átolvasni! 🙂 :

 • Január:                        Kerek Filagória
 • Február:                      Kis garnitúrák – Balkon garnitúra
 • Március:                     Lamellás nyugágy – Vásznas nyugágy
 • Április:                       Nagy Filagória
 • Május:                        Sörpad tetővel
 • Június:                        10 – Garnitúra
 • Július:                         Filagória Bővítés – Javítások – Elemcsere
 • Augusztus:                 Közepes Garnitúrák – Pihi-Pletyi
 • Szeptember:                Nyújtott Filagória
 • Október:                     Nagypihi (8as) Garnitúra
 • November:                 Speciális Filagóriák – egyedi megoldások
 • December:                  Kis Filagória

Nem húzom tovább, vágjunk bele:

A mai rész a nyugágyakról szól.

A nyár kelléke, amikor ki szeretnél ülni a medence partjára csak úgy pihenni, vagy a délutáni napsütésben olvasnál egy jó könyvet egy pohár bor társaságában, vagy bármikor máskor, amikor csak szeretnél kikapcsolódni.

Nyugágyaink formája, terhelhetősége

A régi klasszikus nyugágyat vettük alapul kiegészítettük lábtartóval, bár egyes típusokon láttam hasonló megoldást, illetve található egy napellenző rész is a terméken, aminek az a funkciója, hogy amikor majd kényelmesen elszunnyadsz, még véletlenül se érje túl sok napsütés a fejtetődet, ne kapj napszúrást.

Terhelhetőségére a válasz mindig az, hogy ameddig kényelmesen elférsz benne, addig el is kell bírjon. Ez 130 kilóig garantált. Javaslom viszont, ha szélesebb vállú férfi vagy vásárlás előtt mindenképp próbáld ki a nyugágyat, hogy számodra is biztosan kényelmes – e. A bemutató kiállításokon mindig van lehetőséged megtapogatni, kipróbálnia termékeinket.

Nyugágytípusok

Két típusunk van jelenleg, az első a már említett klasszikus típus. Vászon belsővel, ahogyan régen is megszokhattuk. A második, az általunk újra gondolt termékünk, ahol a lábtartó és a napellenző megmaradt vásznasnak, de a középső részen az anyagot kicseréltük hegymászó kötélre egymás mellé felfűzött kezelt fenyő lamellákra. Érdekes igaz? Bizony, úgy tapasztaltuk, hogy így kicsit ugyan keményebb a fekvése, viszont sokan jelezték, hogy mennyire szorosan követi a test alakját, így mégis milyen jó benne feküdni! A lábtartó mindkét fajtánál leakasztható, így egy mozdulattal félrerakható.

Felületkezelés, karbantartás

Ahogy már megszokhattad, ezt a termékünket is 2 rétegben kezeljük, először színes alapozóval és száradás után átlátszó fedőréteget kap. Ez a különleges bevonat hosszú távon megóvja a fát a környezet viszontagságaitól!

Mind a vásznas, mind a lamellás nyugágyat rendkívül egyszerű tisztítani. Maga a vászon anyaga mosható, így ha leöntöd, azonnal tisztítható anélkül, hogy le kellene szerelni a vázról. A fa részeket pedig faápolóval kezelheted.

Időnként érdemes egy 10-es villáskulccsal meghúzni az esetlegesen laza anyákat, ezáltal biztosíthatod, hogy hosszú távon feszes, erős maradjon a nyugágy tartása. Erre évente 2-3 alkalommal kerülhet sor.

Amikor éppen nem használod a nyugágyat

Könnyen elpakolható kis helyre. Összecsukva 175 cm hosszú és 5 cm “vastag”, kinyitva körülbelül 80 cm széles helyen fér el. Hamarosan tervezünk még egy változtatást, a közeljövőben már nem kell rá sem akasztanod a lábtartót, hanem egy külön szétnyitható puffod lesz a nyugágy mellett.

Ennyi információ mára elég lesz, kérlek, térj vissza jövő héten is.

Kérdésed van, tedd fel !!! Itt pedig követni tudsz minket
Facebookon vagy Instagramon !

Kerti bútorok és kiülők gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk 1996 óta. Cégünk az ország egész területén vállal házhoz szállítást és összeszerelést. Ingyenes konzultációhoz keress bizalommal az alábbi elérhetőségeken! Katt ide!