Igazán nagy filagóriát keresel? Gyakran vannak vendégeid, vagy a szűk családod legalább 6 fő? Esetleg a céghez, az intézményedbe szeretnétek egy olyan kiülőt, ahová befér legalább 10 – 12 ember kényelmesen?

Elérkezett a Nyújtott filagória bemutatója:

Kezdjük csak a méreteivel, hogy képben legyünk:

„Nettó” 2,65 m x 4,92 m ( a tető túlnyúlás +20 cm oldalanként). Felszereltség: 8 db összecsukható fotel, 1 db 120-as és 1 db 150 -es “pletyi” pad, 2 db 100 x 125 cm-es ovális asztal. Ezzel a berendezéssel maximum 13-15 főt tudsz leültetni, kényelmesen 12-13 fő számára ideális.

Azt gondolom, pusztán a pavilon méreteiből is látod, hogy itt már a király kategóriáról van szó. Félre ne értsd van még ennél nagyobb is, de az már az ŰR kategória, a rendszerünkben van még tartalék. Viszont a nyújtott filagória a legnagyobb, folyamatosan gyártásban lévő pavilonunk.

Berendezés a pavilonhoz:

Kezdjük az elejéről: Tehát, hogy el tudd képzelni a nyújtott méreteit, összehasonlításnak, ha négyszögletes formája lenne akár egy személyautóval is kényelmesen be lehetne állni alá… nem kicsi. A berendezés is pont azért lett így összeállítva, hiszen ennyi személynél már fontos, hogy ne egy nagy asztalod legyen, hanem inkább kettő (esetleg összetolható), hogy közlekedni lehessen közöttük. A nyolc összecsukható fotel alap, de kapsz 2 db fém vázas „pletyi” padot is. Itt mindig 2 végletben gondolkozunk. Lehet, hogy nálatok is előfordul, hogy olyan vendéged van, aki már nem fér bele a fotelba (130+kg), vagy esetleg sok a gyerek, aki kisebb helyet igényel. Mindkét esetben ideálisak a padok. Természetesen egyedi bútorzattal, vagy akár üresen is rendelheted, erről tudunk egyeztetni. Kérdezz bátran!

Voltak már egyedi keretkitöltésről, és megoldásokról cikkeink, ebbe itt nem mennék bele, csak felsorolás szintjén: lambériás, deszkás, sima rácsos, esetleg „üresebb” kivitel. Az alábbi linken találsz megoldásokat.

Akkor sem szabad elkeseredned, ha már van pavilonod tőlünk, viszont azt gondolod rosszul döntöttél, nagyobbat kellett volna rendelned. Ha kis filagóriád, vagy esetleg nagy filagóriád van , akkor semmi akadálya a bővítésnek, keress bátran!

De ok, értem hogy nagy a filagória, de miért király kategória, miért nyújt többet mint az összes többi pavilonotok? – kérdezhetnéd…

Röviden a lehetőségek miatt. Személyes tapasztalatom, hiszen Nekem is nyújtottam van itthon, hogy az a sok variációs lehetőség, ami ebben a pavilonban van az szenzációs. csak hogy a saját példámnál maradjak, két bejárat, az egyik a hosszabb oldalon, a másik a rövidebben, egy nagyobb asztal, és kicsivel kevesebb pad, fotel. Hogy miért? Mert imádok grillezni, és így marad elég szabad hely, ha esetleg rossz az idő, akkor csak behúzom a filagória alá  a mobilgrillt és nem kell elnapoljam a sütögetést. Van hová egy kis babahintát felszerelni… van elég hely a gyerekeknek játszani, amíg mi beszélgetünk az asztalnál… és sorolhatnám. Szerintem a lényeget érted. Azért ajánlom legfőképp ezt a pavilont Neked, mert teljesen a saját igényeid szerint alakíthatod, ennél több nem kell.

Kérdésed van, tedd fel !!! Itt pedig követni tudsz minket
Facebookon vagy Instagramon !

Kerti bútorok és kiülők gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk 1996 óta. Cégünk az ország egész területén vállal házhoz szállítást és összeszerelést. Ingyenes konzultációhoz keress bizalommal az alábbi elérhetőségeken! Katt ide!