Kerek Filagória – A különleges kerti pavilon

Kedves Olvasó,

Egy új sorozat első darabját olvasod, melyben a cégünk által gyártott bizonyos termékeket elemzem ki Neked és ezáltal még részletesebb információkhoz juthatsz!

Bízom benne , hogy a cikkeim segíteni fognak abban, hogy megismerj Minket és a Cégünket, A Szombati és Társa Kft-t.!

A szakmai blog elindulásával sokkal jobban ki tudok fejteni mindent a filagóriákkal, kerti bútor garnitúrákkal kapcsolatban. Részletgazdagabb összeállítást kapsz mindenről amiről csak szeretnél!

A sorozat koncepciója az, hogy minden hónapnak lesz egy „ sláger-terméke” amelyre külön kedvezményt biztosítunk az adott hónapban leadott rendelésekre. Kapsz 5 % kedvezményt és Ingyenes házhoz szállítást az ország egész területén + Bónusz Ingyenesen össze is szereljük a termékeket Neked!

Ezzel akár több mint 100 000 Ft-ot nyersz!!!

Íme a lista, hogy mire lehet számítani , ha előre tudni akarod mikor rendelj, érdemes átolvasni 🙂

 • Január : Kerek Filagória
 • Február : Kis garnitúrák – Balkon garnitúra
 • Március: Lamellás nyugágy – Vásznas nyugágy
 • Április: Nagy Filagória
 • Május: Sörpad tetővel
 • Június: 10 -es Garnitúra
 • Július: Filagória Bővítés – Javítások – Elemcsere
 • Augusztus: Közepes Garnitúrák – Pihi-Pletyi
 • Szeptember: Nyújtott Filagória
 • Október: Nagypihi (8as) Garnitúra
 • November: Speciális Filagóriák – egyedi megoldások
 • December: Kis Filagória

Nem húzom tovább, vágjunk bele:

Első delikvens a Kerek filagória , családon belüli „műhelyneve a MACI”

Miért is lett „Maci”, talán a robusztussága miatt, talán mert magasabb a többi filagóriánknál, ezt gondolhatnánk… de sokkal egyszerűbb – kerek és nyolc oldala van – olyan mint a “macisajt” 🙂 Sokat változott a termékpalettánk az évek alatt, de az biztos, hogy ez a pavilon különleges!

A kiülő formája:

Szabályos nyolcszög – stop tábla – alakú , méretei: 320 cm * 320 cm + ( 20 cm tetőeresz túlnyúlás minden oldalon), oldalszélessége 1,32 cm. Sugara 340 cm körül mozog. Magassága a csúcspontban meghaladja a 3 métert.

Alapvetően 8 -an tudtok benne kényelmesen ebédelni, vacsorázni egy grillezés alkalmával, viszont ha csak borozgatni, sörözni ültök le akkor 10-en is elfértek.

A pavilonhoz tartozó kertibútor szett:

8 db kényelmes összecsukható pihifotel, 1 db 120 cm-es pad és egy 150 * 100 cm-es ovális asztal az alaptartozéka.

Kertibútor szett a Maciba

Természetesen ezen tudsz változtatni a saját igényeid alapján! Akár körbepadozzuk Neked,

Kerti padok elhelyezésének példája
Csorna mellett a kerti pavilon bepadozva

vagy vágunk egy nyílást a tetejére, ha éppen egy kerti tűzhely fölé szeretnéd rakni.

Egy régi kép kerti grillel

Volt rá példa, hogy egy Jakuzzit építettünk vele körbe 🙂 Mindenre van megoldásunk! 🙂

Kérheted a filagóriád 1,2,3 vagy akár 4 bejárattal, annyi megkötésünk van csak , hogy az „ ajtónyílások” egymással nem lehetnek szomszédosak!. Tehát akár minden 2. oldalát kinyithatod 🙂

Ez szükséges a közbenső merevítések és a pavilon stabilitása érdekében.

Ha leülsz belülre, mondjuk a 3. vagy a 4 . fotelba a „Maciból” ki is tudsz jönni, hiszen van annyira tágas, hogy elfértek egymás mellett 🙂

Egyedi Tetőfedés a Pavilonhoz:

A kerek filagória tetőfedése az általunk gyártott mondhatni egyedi fazsindelyes borítás, amely a megfelelő festés mellett hosszú időre ( akár 15 év) hűvösen fogja tartani a családi összejövetelek alatt a fröccsödet!

A pavilon anyaga :

légszáraz lucfenyő, a tartószerkezeten és a fazsindelyeken 1 réteg alaplazúrozás, a kerti bútoron 2 réteg fedőlazúrral.

Kerek Filagória

Hová rakd, hol mutat jól, mit javaslok én ?

A formájából adódóan ez a filagória jobban mutat a kert közepén, ahol teljesen kiterebélyesedhet. Persze ha ott van helyed, akkor a kerítés mellé , esetleg teraszra is teheted, de a rendelkezésre álló terület méretétől függően Én oda mást ajánlanék. Egy szó , mint száz, ha van helye, körbejárható esetleg zöld füves területre rakod akkor jársz a legjobban.

Mutatós 🙂

Mint az összes többi kerti filagóriánkat , így a Kerek Filagóriát is le kell festeni… ez könnyebb mint amilyennek hangzik…

Ezt a későbbiekben több cikkben is taglalni fogom, itt elég annyi, hogy 2-4 évente vizes lazúrral, vagy vizes bázisú fedőfestékkel át kell kenni. Ez elengedhetetlen. Ahogyan egy autóban olajat kell cserélni, úgy a fa szerkezeteket is kezelni kell. Egyenesen arányosan fogja megszolgálni a törődésed… hidd el, 21 éve ezzel foglalkozunk!

Remélem a leírással és a képekkel tudtam Neked segíteni kialakítani egy alap képet a „Maciról”, további kérdésekre a szombatibutor@gmail.com e-mail címen vagy személyesen Nálam telefonon (+36 70 63 33 326) tudok válaszolni.

Ha időd engedi olvass tovább a cikkek között! Köszönöm , hogy itt voltál 🙂

Kérdésed van, tedd fel !!! Itt pedig követni tudsz minket
Facebookon vagy Instagramon !

Kerti bútorok és kiülők gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk 1996 óta. Cégünk az ország egész területén vállal házhoz szállítást és összeszerelést. Ingyenes konzultációhoz keress bizalommal az alábbi elérhetőségeken! Katt ide!

További szép napot 🙂