Kedves Olvasó,

Ez egy sorozat, melyben a cégünk által gyártott bizonyos termékeket mutatok be Neked és ezáltal még részletesebb információkhoz juthatsz!

 Bízom benne, hogy a cikkeim segíteni fognak abban, hogy megismerj Minket és a Cégünket, A Szombati és Társa Kft-t!

A szakmai blog elindulásával sokkal jobban ki tudok fejteni mindent a filagóriákkal, kerti bútor garnitúrákkal kapcsolatban.  Részletgazdagabb összeállítást kapsz mindenről, amiről csak szeretnél!

A sorozat koncepciója az, hogy minden hónapnak lesz egy „sláger-terméke” amelyre külön kedvezményt biztosítunk az adott hónapban leadott rendelésekre.

Adunk 5 % kedvezményt és Ingyenes házhoz szállítást az ország egész területén + Bónusz Ingyenesen össze is szereljük a termékeket Neked!

Ezzel akár több mint 100 000 Ft-ot nyersz!!!

 Íme a lista, hogy mire lehet számítani , ha előre tudni akarod mikor rendelj, érdemes átolvasni 🙂 :

 • Január:                        Kerek Filagória
 • Február:                      Kis garnitúrák – Balkon garnitúra
 • Március:                     Lamellás nyugágy – Vásznas nyugágy
 • Április:                       Nagy Filagória
 • Május:                        Sörpad tetővel
 • Június:                        10 – Garnitúra
 • Július:                         Filagória Bővítés – Javítások – Elemcsere
 • Augusztus:                 Közepes Garnitúrák – Pihi-Pletyi
 • Szeptember:                Nyújtott Filagória
 • Október:                     Nagypihi (8as) Garnitúra
 • November:                 Speciális Filagóriák – egyedi megoldások
 • December:                  Kis Filagória

Nem húzom tovább, vágjunk bele:

A Nagy Filagória:

Elérkezett az április, ebben a hónapban a kedvezményes termékünk a nagy filagória.

A pavilonunk formája

Egy szabályos hatszögből (kis filagória) lett megnyújtva egy középső „szekció” beillesztésével. Ezáltal ovális lett a forma. Hossza 360 cm, szélessége 265 cm. Ehhez amennyiben számít a számodra, mindenképpen számolj hozzá oldalanként 20 cm tető túlnyúlást!

6-8 személy kényelmesen elfér benne, de akár 9 – en is befértek, hála a 3 személyes pletyi padnak!

A filagória alap berendezése:

6 db összecsukható pihifotel, 1 db 150 – es pletyi pad, 1 db 150*100 – as ovális asztal. Természetesen, ha szeretnél ettől el tudsz térni, olyanra alakítjuk a berendezés összetételét amilyenre csak szeretnéd! Kérheted akár csak padokkal is.

A kiülő megjelenése:

Ahogy a többi filagóriánknál, itt is egyedileg formálhatod a külső megjelenést! Gondolok itt, arra, hogy a rácsozat helyett akár lambériásan, vagy deszkázva is elkészítjük Neked, de akár a bejáratok elhelyezését, számát is igényeid szerint alakítjuk ki!

Egyedi tetőfedés a pavilonhoz:

A Nagy Filagória tetőfedése is az általunk gyártott fazsindelyes borítás, amely a megfelelő festés mellett hosszú időre ( akár 15 év) biztosítja a kényelmes , hűvös pihenésed!

A pavilon anyaga:

Légszáraz lucfenyő, a tartószerkezeten és a fazsindelyeken 1 réteg alaplazúrozás, a kerti bútoron 2 réteg fedőlazúrral.

A pavilont az összeszerelés után maximum 3 héten belül le kell kezeld vizes bázisú fedő, vagy vastaglazúrral! Ebben is tudunk segíteni, akár festékkel, akár festéssel…

Hová rakd, hol mutat jól, mit javaslok én?

Míg a Kerek Filagóriánál a kert közepét ajánlottam, itt inkább egy kerítés melletti, szűkebb helyet mondanék. Oda igazán jó, ahol fontos, hogy több helyed maradjon, jobb a hosszúkás forma. Szűk, keskeny portákra kiváló megoldás!

Mint az összes többi kerti filagóriánkat , így a Nagy Filagóriát is le kell festeni… ez könnyebb mint amilyennek hangzik…

Ezt már több cikkben is taglaltam, itt elég annyi, hogy 2-4 évente vizes lazúrral, vagy vizes bázisú fedőfestékkel át kell kenni. Ez elengedhetetlen. Ahogyan egy autóban olajat kell cserélni, úgy a fa szerkezeteket is kezelni kell. Egyenesen arányosan fogja megszolgálni a törődésed… hidd el, 21 éve ezzel foglalkozunk!

Burkolat a filagóriád alá:

Lesz erről egy részletes cikk a későbbiekben!

Most a lényeg: Bármilyen szilárd burkolat megfelel a pavilon alá, lehet: fa padozat, beton, térkő, használt bontott tégla, műfű, járdalap, mosott kavics, illetve akár fűre is össze tudjuk rakni, de hosszú távon mindenképpen burkold, burkoltasd le a területet, akár utólag.

A filagóriák rögzítése:

A burkolattól függően eltérően, de mindenképpen le kell rögzíteni a pavilonjainkat, de ezt UTÓLAG, a pavilon építése után tudod megtenni. Részletek később egy következő cikkben!

Remélem a leírással és a képekkel tudtam Neked segíteni, további kérdésekre a szombatibutor@gmail.com e-mail címen vagy Nálam telefonon (+36 70 63 33 326) tudok válaszolni.

Ha időd engedi olvass tovább a cikkek között! Köszönöm , hogy itt voltál

Kérdésed van, tedd fel !!! Itt pedig követni tudsz minket
Facebookon vagy Instagramon !

Kerti bútorok és kiülők gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk 1996 óta. Cégünk az ország egész területén vállal házhoz szállítást és összeszerelést. Ingyenes konzultációhoz keress bizalommal az alábbi elérhetőségeken! Katt ide!